fbpx
КАКВО ПРАВИМ НИЕ

Вашият СТИЛ в интериора

Създаваме проекти, като комбинираме очарованието на уюта и цветовете, персонализирана естетика и хармония, като спазваме изискванията на стила …

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Интериорният дизайн e усещане за хармония между материя, форма, цвят … Той е начин на мислене и начин на живот.

MARTINELI

През последните 25 години сме реализирали различни проекти, в рамките на които екипът на MARTINELI работи по концепцията, дизайна, проектирането и цялостната им реализация.

Интериорът на Вашия дом, хотел, бизнес сграда или заведение, може да бъде истинско вдъхновение, ако ни се доверите.

Разгледайте и се вдъхновете от реализираните от нас проекти!

КОИ СМЕ НИЕ?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА MARTINELI

MARTINELI е бранд с история! Научете повече за нас, за нашата философия, ценности и начин на работа ..

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Компанията MARTINELI е създадена през 1994 г. в гр. Варна, България. Нашата основна сфера на дейност е импорт и продажба на мебели, санитарен фаянс, подови настилки,
осветителни тела, интериорен текстил, декор. Проектиране, интериорен дизайн и реализация на различни проекти, свързани с дома, офиса, хотела, ресторанта. От самото създаване на компанията, пазарният ни дял не спира да се разраства. Това ни дава възможност непрекъснато да добавяме нови продукти и услуги към нашето портфолио.

Към днешна дата, MARTINELI е един от най-разпознаваемите брандове за интериор и обзавеждане от висок клас в България. Гаранция за успехите и устойчивото развитие на компанията са дългогодишните партньорства със световни дизайнери, фабрики и производители. За голям процент от Европейските лидери на пазара, MARTINELI притежава ексклузивни права за дистрибуция, което ни дава възможност да осигурим интериорни решения на нашите клиенти, спрямо техните индивидуални потребности!

MARTINELI е еталон в цялостното обзавеждането на частни апартаменти и домове, хотели, ресторанти, търговски помещения и др.

Ако цените индивидуализма, стила и висококласния дизайн в интериора, не се колебайте да се доверите на компанията с безспорно най-утвърдена репутация и дългогодишен опит в страната.

НОВО

КУПИ ОНЛАЙН
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ДЕКОР ОТ MARTINELI

Продуктите с цена в еМагазина са налични на склад и могат да бъдат директно доставени.  Всички останали продукти се доставят по поръчка за всеки клиент. Актуалната цена се предоставя при запитване, а срокът за доставка директно от фабриките производители е 45 работни дни!

КЪМ еМАГАЗИНА

КАК РАБОТИМ

Доказан процес за най-добри резултати

01

Концепция

Ние разбираме какво искате и какво си представяте и сме готови да разкрием пълния потенциал на Вашият проект!

02

Идея

Ние разбираме Вашата идея и ще я реализираме изцяло, за едно перфектно изпълнение на Вашият проект!

03

Дизайн

Ние ще реализираме Вашата идея, като подбираме най-доброто и изготвим индивидуална визуализация!

04

Реализация

Ние стартираме Вашият проект от самото начало до реализация му! Можете да се доверите изцяло на нас!

ТОП проект Martineli
Ние работим различно

С дизайнерски и концептуални решения, ние създаваме най-добрите проекти.

Ето един от нашите дизайнерски ТОП проекти!

Това е най-новият ресторант в град Варна, който пленява Варненци и гостите на града. Идеята на създаването на този проект е да пренсем неговите гости изцяло в атмосферата на красива Гърция, която всички обичаме.

Създадохме дизайна с много старание и страст! Мека комбинация от бяло, синьо и пясъчно. Естесвени материи на дъвро, лек ленен текстил в пастелни тонове, възглавнички със средиземорски мотиви. Елегантни фенери, пръскащи мека топлина. Сандъчета с уханни цветя, рамки със снимки, украси с раковини и корали. Пъстроцветна керамика, статуетки, панери, пълни с плодове, стъклена посуда и малки сувенири. Навсякъде са… Усещането е за уют, топлина, комфорт и гостоприемство.

И ето, че и този проект оживя! Разгледайте целия проект от ТУК

ОПИТ

Нашите успехи ни водят напред

127+

Проекта

200+

Екип

24+

Години в индустрията

Ние работим с най-добрите в света!

 

Партньори
top-1
top-2
top-3
top-4
top-5
top-6
top-7
top-8

Новини от MARTINELI