INTERIOR DESIGN OF MARTINELI

HOLIDAY COMPLEX – WAVE RESORT

INFORMATION ABOUT THE PROJECT

Style: Modern and Mediterranean
Started at: 08.2018
End date: 06.2019
Number of employees working on the project: 30 people
Description of the project: The design of the rooms is elegant and sophisticated , the premises give  the feeling for being closer to the nature. The natural materials , integrated in every detail bring harmonic mood, and the crayon colors and mild lines draw real sea landscape. THE DECORATIVE LIGHING underlined over the beauty of the accents and dashed line the separate zones in the room. They are transformed as they are  fading into each other. The luxury bathroom blurs its borders in-outside, combining 2 separate sinks in the common area in the room, room with shower for real SPA experience and separate toilet. The walk in closet (located in all rooms, except the Family ones) brings extra comfort and functionality, giving possibility to store luggage and things in separated   zone. The balconies are furnished with cozy furniture for relax. The glass  rails reveal even more memorable view to the sea, which is completing in a unique way the design .

 

GALLERY

 

3D PROJECT