fbpx
градински маси и обзавеждане за градина от MARTINELI

ГРАДИНСКИ МАСИ

Многообразие от трапезарни и ниски маси в различни стилове, цветове и форми. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

градински столове и обзавеждане от Мартинели

ГРАДИНСКИ СТОЛОВЕ

Градински трапезарни и градински бар столове в различни стилове, цветове и форми. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

градински дивани и градинско обзавеждане от МАРТИНЕЛИ

ГРАДИНСКИ ДИВАНИ И ЛЕГЛА

Многообразие от градински дивани и легла за релакс в различни стилове, цветове и форми. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

Градински кресла от МАРТИНЕЛИ

ГРАДИНСКИ КРЕСЛА И ТАБУРЕТКИ

Многообразие от функционални и много удобни градински кресла и градински табуретки в различни стилове. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

градински шезлонги и обзавеждане за градина от МАРТИНЕЛИ

ГРАДИНСКИ ШЕЗЛОНГИ

Различни модели градински шезлонги, подходящи за релакс и почивка както в градината, така и край басейна . Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

градинско обзавеждане от МАРТИНЕЛИ

ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТИ

Многообразие от градински комплекти в различни стилове. Сетовете включват  столове, дивани, кресла и маси. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

Градински Пергули

ГРАДИНСКИ ПЕРГУЛИ

Многообразие от елегантни и функционални градински ПЕРГУЛИ. Всеки един модел може да бъде поръчан с различни атрибути по желание на клиента !

ВИЖ МОДЕЛИТЕ

Градински шатри от МАРТИНЕЛИ

ГРАДИНСКИ ШАТРИ И ЧАДЪРИ

Многообразие от елегантни и функционални градински шатри и градински чадъри. Всеки един модел може да бъде поръчан и доставен до 45 работни дни!

ВИЖ МОДЕЛИТЕ