fbpx
3D ПРОЕКТИ НА СПАЛНИ

3D ПРОЕКТИ НА СПАЛНИ

Спалнята е едно от най-интимните помещения във всеки дом. Създавайки един 3D проект, ние се съобразяваме с изискванията и вкуса на всеки  клиент. Разгледайте галерията и се вдъхновете от идеите на нашите дизайнери.

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ

3D ПРОЕКТИ НА БАНИ

3D ПРОЕКТИ НА БАНИ

Баните са една от запазените марки на MARTINELI. Ние създаваме помещения със своя идентичност. В тази галерия можете да разгледате разнообразни 3D проекти, на по-малки и по-големи помещения, реализирани в различни стилове.

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ

3D ПРОЕКТИ НА ВСЕКИДНЕВНИ

3D ПРОЕКТИ НА ВСЕКИДНЕВНА

Всекидневната е помещението, в което семейството прекарва най-много време почивайки си, разговаряйки, забавлявайки се … Това помещение трябва да е уютно и функционално! Разгледайте реализираните от нас 3D проекти на всекидневни!

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ

3D ПРОЕТКИ НА КУХНИ И ТРАПЕЗАРИИ

3D ПРОЕКТИ НА КУХНИ И ТРАПЕЗАРИИ

Кухнята е сърцето на всеки дом! 3D проектите, реализирани от дизайнерите на MARTINELI се отличават със своя стил, идеи и удобство. Разгледайте богатата галерия на кухни, реализирани с мебели на ТОП Европейски компании.

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ

3D ПРОЕКТИ OUTDOOR

3D ПРОЕКТИ
OUTDOOR

Outdoor помещенията във всеки дом са истинско богатство. Те са тези, които правят един имот – луксозен. Нашият екип от специалисти и дизайнери са проектирали редица градини и тераси, които можете да разгледате от тук!

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ

ДРУГИ 3D ПРОЕКТИ MARTINELIДРУГИ 3D ПРОЕКТИ

ДРУГИ
3D ПРОЕКТИ

В тази категория можете да видите 3D проекти на различни помещения като коридори, антрета или декорация на помещения. Нашите дизайнери са на разположение ако искате ние от MARTINELI да реализираме и Вашия проект.

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ