fbpx

Препоръки

Elean Bucco, S.L.

Elean Bucco, S.L.

Пиша това писмо като препоръка във връзка с услугите, които предоставя компанията MARTINELI, България. През последните 5 години, нашата компания работи с MARTINELI по проекти от различно естество. Компанията предлага висококачествени услуги и можем да заявим, че винаги сме имали отлично взаимодействие. Последният проект, който реализирахме заедно е Резиденция Биляна - фамилен хотел в южна България. Работата ни по проекта включваше проектирането и производството на външни врати с няколко специфични елементи на дизайна, които изискваха голямо внимание към детайлите. Всички от екипа и мениджъра - инж. Илияна Новакова са отлични професионалисти и управляваха проекта безпроблемно. Съвместно, ние успяхме да разберем потребностите и желанията на нашият клиент и реализирахме проекта без да пренебрегваме всяко запитване и детайл. Според нас знанието и творчеството на екипите в компанията са факторът за тези впечатляващи резултати. Силно препоръчвам услугите на компанията и очаквам отново да работя с MARTINELI по бъдещи проекти.

MIDALIDARE Hotel & Spa

MIDALIDARE Hotel & Spa

Бихме искали силно да препоръчаме компанията MARTINELI. През последните 6 години на работихме в сътрудничество с MARTINELI. Компанията реализира дизайна на нашия хотел MIDALIDARE Hotel & Spa, който представлява нов, малък семеен хотел. Предстои да продължим работата си по направата на бистро Midalidare Gastro Pub. Можем да кажем, че винаги сме имали добро сътрудничество с компанията. Фирмата предлага висококачествени услуги и продукти от цял свят и е изключително коректна по отношение на времето и изпълнението на нашите проекти. Бих искал да Ви препоръчам MARTINELI за вашите проекти в областта на интериорния дизайн. Ние няма да се колебаем да работим с компанията и за бъдещи проекти и можем да разчитаме на тях като сериозен и професионален партньор.

Елена Косева

Елена Косева

Константин и Елена холдинг

Пиша това писмо, за да ви препоръчам услугите на компанията MARTINELI. През последните 15 години ние работим с MARTINELI по различни проекти. Фирмата предлага висококачествени услуги и можем да кажем, че винаги сме имали добро сътрудничество. Обхватът на нашето сътрудничество включва работа по следните проекти: Хотел Галерия Графит в центъра на гр. Варна, хотел Астера & СПА в кк. Златни пясъци, хотел Балнео & СПА Азалия в кк. Св. Константин и Елена и много проекти. Препоръчвам MARTINELI като компания в областта на интериорния дизайн. Силно препоръчвам услугите на компанията като коректен и сериозен бизнес партньор. Елена Косева Константин и Елена холдинг

Divna Project S R L

Divna Project S R L

Работим с компанията MARTINELI вече близо 6 години и те са един от нашите предпочитани партньори за България. Сътрудничихме си за цялостното обзавеждане на частна вила в гр. София, България. Заедно ние творчески препроектираме помещенията на вилата и цялата работа беше завършена своевременно и професионално. Ние оценяваме всички служители като много проактивни, изключително добри професионалисти, с които се работи лесно. Ще се радваме да работим с екипа на MARTINELI и за бъдещи проекти.

Д. Георгиева

Д. Георгиева

Работим с MARTINELI от около 16 години и компанията е една от предпочитаните ни за партньори. Съвместната ни дейност е свързана с интериора и обзавеждането на нашите ресторанти - HAPPY BAR & GRILL, SASA ASIAN PUB. Заедно направихме проектирането на тези помещения, а резултатът е отличен - завършен професионално и в уговорените срокове. Екипът на MARTINELI се състои от професионалисти с отлични умения и качества. С удоволствие бихме работили отново с MARTINELI по бъдещи наши проекти.