fbpx

МЕСЕЦ НА КУХНЯТА В MARTINELI

Само в периода от 06 Февруари 2020 до 06 Март 2020 – включително Ви предлагаме уникално намаление, от 30 % , на кухни, от италианския производител STOSA CUCINE

При реализиране на поръчка от STOSA, намалението от 30% важи и за маси и столове за трапезария от Cattelan Italia за същия период.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА?

MARTINELI е ексклузивен представител на STOSA за България. За да се възползвате от -30% намаление от цената, трябва да посетите наш ШОУРУМ. Кухните се правят по индивидуална поръчка и съобразно размерите на Вашето помещение. Основната характеристика на оборудвана кухня от STOSA е наличието на широка гама от модули с различен дизайн и покрития, които да покрият всички бюджети и да задоволят всички възможни нужди за размер, стил, материал и дълготрайност.

Подробна информация за избора, комбинациите и цените, можете да получите от нашите консултанти, във всеки от шоурумите ни в станата.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ STOSA CUCINE?

STOSA е компания, която произвежда качествени италиански кухни повече от 50 години и е международно призната и ценена заради своите иновации и стил.

Основната цел на кухните, създавани от италианския гигант е непрестанно да подобрява качеството на живот чрез отлични продукти, високо дизайнерско съдържание и постоянен ангажимент свързан с изследвания и разработки.

Stosa предлага на клиентите си две продуктови линии (модерна и класическа), 3 дизайнерски системи (Evolution System, Look System и Classic Glam), 30 модела кухня, 1000 облицовки, 500 цвята на врати и 5 системи за отваряне в безброй варианти, даващи общо над 100 000 възможни комбинации. Stosa предоставя много различни начини за персонализиране на вашата кухня, от размери до финиши, от отваряне на системи до работни плотове и дори ви позволява да смесвате различни модели, за да създадете наистина лична композиция.

Всичко предлагано от STOSA e сертифицирано в редица области от основно значение за производството на кухни от най-високо качество.
ISO 9001: 2015 Система за управление на качеството

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ СЕРИИ НА STOSA

ОТСТЪПКА И ОТ CATTELAN ITALIA!

Закупувайки кухня от STOSA, получавате и втора отстъпка в размер на -30% за закупуване на трапезарни и бар маси и столове от CATTELAN ITALIA. Разгледайте разнообразието от модели и посетете наш шоурум, за да се консултирате за цената с отстъпка и възможностите за поръчка.

За повече информация и поръчки, посетете нашите шоурими:

гр. София
бул. „Симеоновско шосе“ 110

гр. София
бул. „България“ 62

гр. Варна
ул “Дебър”, 7-9

гр. Варна
бул. „Владислав Варненчик“ 260

гр. Пловдив
ул. „Менделеев“ 2Б, Ритейл парк

гр. Бургас
ул. Цар Симеон I, 44

гр. Стара Загора
бул. “Патриарх Евтимий” 64

гр. Велико Търново
ул. „Магистрална“ 17 – Трейд парк

гр. Шумен
бул. “Цар Освободител” 22

гр. Русе
бул. „Липник“ 123