fbpx
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ОТ MARTINELI

РЕСТОРАНТ MASSA ASIA & KITCHEN

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Стил: Модерен
Дата на стартиране – Massa Kitchen: 12.2014
Дата на финализиране – Massa Kitchen: 05.2015
Дата на стартиране – Massa Asia & Orient: 01.2018
Дата на финализиране – Massa Asia & Orient: 05.2018
Брой служители, работили по проекта:  10 души
Описание на проекта:  Ресторант Massa Kitchen предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор, уют, комфорт и разнообразно меню. Постигайки равновесие между органичните материали и индустриалните елементи, дизайнерите ни отвеждат в един прекрасен свят, където всеки от нас може да почувства традициите, кухнята и културата на няколко континента.

Ресторантът Massa Kitchen разполага с няколко обособени къта. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите, като в тосканска кухня. Помислили сме и за по-големите компании. Големите сепарета и красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането. Залата на ресторанта се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина, зеленина и комфорт.

Ресторантът се намира в най-посещавания търговски център във Варна – GRAND MALL

Проектът Massa Asia & Orient среща култури от няколко континента. Интериорният дизайн и изпълнението са дело на специалистите от Martineli, които максимално пресъздадоха атмосферата и стилистиката на азиатския дух и традиции. Впечатляващи са големите гонгове и разделителни решетки, както и елементите, характеризиращи азиатската култура. Ориенталската част от ресторанта, която включва пищна цветна тераса ни пренася с красивите си орнаменти в Мароко и Магреба.

ГАЛЕРИЯ